Ja està en funcionament el punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics o híbrids endollables a la plaça de l’Era de Batre

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal·lat un punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics o híbrids endollables a la plaça de l’Era de Batre (al costat del Racó de la Gent Gran i el Consultori mèdic). Es tracta d’un punt de recàrrega exterior d’Endesa amb dues sortides de recàrrega i ha tingut un cost de 8.226,43€.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “aquesta actuació s’ha tirat endavant perquè va ser la proposta guanyadora als pressupostos participatius 2021 del nucli de la vila. No obstant això, Endesa ha trigat més d’un any en posar-lo en funcionament”.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha instalado un punto de recarga para dos vehículos eléctricos o híbridos enchufables en la plaza de l’Era de Batre (al lado del Racó de la Gent Gran y del consultorio médico). Se trata de un punto de recarga exterior de Endesa con dos salidas de recarga y ha tenido un coste de 8.226,43€.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “esta actuación se ha llevado a cabo porque fue la propuesta ganadora en los presupuestos participativos 2021 del núcleo del municipio. No obstante, Endesa ha tardado más de un año en ponerlo en funcionamiento”.