L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès neteja 39 parcel·les de titularitat municipal de la Miralba

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està netejant 29.715 m2 de terreny, a la Miralba, corresponents a 39 parcel·les de titularitat municipal sense edificació. Concretament, es fa una franja -totalment lliure de vegetació- de 5 metres en tot el perímetre de la parcel·la, es talen els arbres de la franja i els que tenen una copa que envaeix les parcel·les veïnes i també aquells que es consideri necessari per aconseguir una distància mínima entre peus d’entre 6 i 8 metres, es poden els arbres restants fins a 1/3 de la seva alçada i fins a un màxim de 5 metres i es neteja el sotabosc.

Els treballs els du a terme l’empresa Agroserveis Catalunya, SCP per un import de 17.992,70€ (IVA inclòs).

Els 39 terrenys que està netejant l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès són de titularitat municipal perquè els antics propietaris no van fer front a les quotes urbanístiques corresponents en el seu moment.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está limpiando 29.715 m2 de terreno, en la Miralba, correspondientes a 39 parcelas de titularidad municipal sin edificación. Concretamente, se hace una franja -totalmente libre de vegetación- de 5 metros en todo el perímetro de la parcela, se talan los árboles de la franja y los que tienen una copa que invade las parcelas vecinas y también aquellos que se considere necesario para conseguir una distancia mínima entre pies de entre 6 y 8 metros, se podan los árboles restantes hasta 1/3 de su altura y hasta un máximo de 5 metros y se limpia el sotobosque.

Los trabajos los lleva a cabo la empresa Agroserveis Catalunya, SCP por un importe de 17.992,70€ (IVA incluido).

Los 39 terrenos que está limpiando el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès son de titularidad municipal porque los antiguos propietarios no se hicieron cargo de las cuotas urbanísticas correspondientes en su momento.