El dissabte 29 d’abril el CMC acollirà la projecció de la pel·lícula “La Maternal” del Cicle Gaudí

El dissabte 29 d’abril, a les 19h, el CMC acollirà la projecció de la pel·lícula “La Maternal” del Cicle Gaudí.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Pilar Palomero

Guió: Pilar Palomero

Productora: Inicia Films i BTeam Prods

Estrena: Octubre 2022

Durada: 122 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en Castellà

Intèrprets: Ángela Cervantes, Carla Quílez

SINOPSI

La Carla té catorze anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un antic restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa a “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Junt amb els seus nadons, s’enfrontaran a aquest nou món d’adults pel que no han tingut temps per preparar-se.

Com és habitual, el preu de l’entrada serà de 4,5€ (general) i 3€ per als espectadors que presentin el carnet de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Els beneficis es destinaran a l’entitat que gestioni la taquilla abans de la projecció (es fa un sorteig entre les entitats que volen fer aquesta tasca), en aquest cas Senderistes Bisbalencs.


CASTELLANO | El sábado 29 de abril, a las 19h, el CMC acogerá la proyección de la película “La Maternal” del Cicle Gaudí.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pilar Palomero

Guión: Pilar Palomero

Productora: Inicia Films y BTeam Prods

Estreno: Octubre 2022

Duración: 122 min.

Género: Drama

Versión: Original en Castellano

Intérpretes: Ángela Cervantes, Carla Quílez

SINOPSIS

Carla tiene catorce años y es una joven desafiante y rebelde. Vive en un antiguo restaurante de carretera en las afueras de un pueblo con su joven madre soltera mientras falta a clase y pasa las horas junto con su amigo Efraín. Cuando la asistenta social se da cuenta de que está embarazada de cinco meses, Carla ingresa en “La Maternal”, un centro para madres menores de edad en el que comparte su día a día con otras jóvenes como ella. Junto con sus bebés, se enfrentan a este nuevo mundo de adultos para el que no han tenido tiempo de prepararse.

Como es habitual, el precio de la entrada será de 4,5€ (general) y 3€ para los espectadores que presenten el carné de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Los beneficios se destinarán a la entidad que gestione la taquilla antes de la proyección (se hace un sorteo entre las entidades que quieren hacer esta tarea), en este caso, Senderistes Bisbalencs.