Avís sobre possibles incidències en la recepció de TDT a partir de l’11 de juliol de 2022

Us informem que, a partir d’aquesta setmana (de l’11 de juliol de 2022) els operadors mòbils realitzaran el procés d’implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz a la Bisbal del Penedès.

Aquesta implantació suposarà una millor cobertura i velocitat de connexió a internet, així com la millora de serveis de televisió, entre altres. No obstant això, durant aquesta activació, alguns veïns i veïnes podríeu experimentar alguna incidència relacionada amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Per tot plegat, us informem que Llega700 és l’empresa que gestionarà, de forma gratuïta per la ciutadania, les incidències en la recepció del senyal de la TDT causades per la implantació dels serveis 4G i 5G a la Bisbal del Penedès.

Per a incidències, us podeu adreçar:

-Al telèfon gratuït 900 833 999

-Al correu electrònic ayuda@llega700.es



CASTELLANO | Os informamos de que, a partir de esta semana (del 11 de julio de 2022) los operadores móviles realizarán el proceso de implantación de los servicios de telefonía móvil de nueva generación 4G y 5G, sobre las bandas de 800 y 700 MHz en la Bisbal del Penedès.

Esta implantación supondrá una mejor cobertura y velocidad de conexión a internet, así como la mejora de servicios de televisión, entro otros. No obstante, durante esta activación, algunos vecinos y vecinas podríais experimentar alguna incidencia relacionada con la recepción de la señal de la Televisión Digital Terrestre (TDT).

Por todo ello, os informamos de que Llega700 es la empresa que gestionará, de forma gratuita para la ciudadanía, las incidencias en la recepción de la señal de la TDT causadas por la implantación de los servicios 4G y 5G en la Bisbal del Penedès.

Para incidencias, os podéis dirigir:

-Al teléfono gratuito 900 833 999

-Al correo electrónico ayuda@ llega700.es