Entrevista a l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès -Agnès Ferré- al programa “Ull al dia” – Maig de 2022

El programa l’Ull al dia d Etv ha entrevistat l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, aquest mes de maig. L’entrevista s’ha centrat en el servei de bus urbà i comarcal, la nova adquisició de mobiliari urbà que ha fet l’Ajuntament, les inversions que es faran amb l’import del superàvit, el conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès en matèria de Joventut, la licitació de la gestió de la piscina municipal, del projecte d’ampliació d’Idiada (Idiada 2), els municipis de l’interior de la comarca i els problemes a l’hora de tirar endavant projectes pel fet de ser municipis petits i el turisme a la comarca i al municipi.
Enllaç a l’entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_16052022


El programa l’Ull al dia de ETV ha entrevistado a la alcaldesa de La Bisbal Penedès, Agnès Ferré, este mes de febrero. La entrevista se ha centrado en el servicio de bus urbano y comarcal, la nueva adquisición de mobiliario urbano que ha hecho el Ayuntamiento, las inversiones que ser harán con el importe del superávit, el convenio con el Consell Comarcal del Baix Penedès en materia de Juventud, la licitación de la gestión de la piscina municipal, del proyecto de ampliación de Idiada (Idiada 2), los municipios del interior de la comarca y los problemas a la hora de llevar a cabo proyectos por el hecho de ser municipios pequeños y el turismo en la comarca y en el municipio.
Enlace a la entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_16052022