La tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal ha assistit a la Fira d’Ocupació de Tarragoma aquest dijous

La tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, ha estat present, aquest dijous, en la Fira d’Ocupació de Tarragona, que ha comptat amb diversos tallers relacionats amb la cerca de feina (entrevistes, processos de selecció…) i l’FP Dual per a la inserció laboral. La Fira ha comptat amb una seixantena d’empreses participants -amb ofertes de feina publicades amb anterioritat- i la visita de 2.500 persones.

La tècnica d’Ocupació ha aprofitat la jornada per crear sinergies amb altres actes relacionats amb l’àrea d’ocupació de la demarcació així com per parlar amb algunes de les empreses participants amb l’objectiu de poder oferir les seves ofertes des del SOM Bisbal.


La técnica de Ocupación del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, ha estado presente, este jueves, en la Fira d’Ocupació de Tarragona, que ha contado con varios talleres relacionados con la búsqueda de trabajo (entrevistas, procesos de selección…) y la FP Dual para la inserción laboral. La Fira ha contado con sesenta empresas participantes -con ofertas de trabajo publicadas con anterioridad- y la visita de 2.500 personas.

La técnica de Ocupación ha aprovechado la jornada para crear sinergias con otros actos relacionados con el área de ocupación de la demarcación, así como para hablar con algunas de las empresas participantes con el objetivo de poder ofrecer sus ofertas desde el SOM Bisbal.