El diumenge 29 de maig a les 19h el CMC acollirà la projecció de la pel·lícula “Libertad” del Cicle Gaudí

Aquest mes de maig projectarem la pel·lícula “Libertad” del Cicle Gaudí. Com és habitual, la sessió de cinema es farà a l’Auditori Salbà del CMC. La projecció tindrà lloc el diumenge de maig, a les 19h, i les entrades tindran un cost de 4,5€ la general i 3€ per als espectadors que presentin el carnet de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès a l’accés.

La recaptació de les entrades de cada mes va a parar a l’entitat que gestiona la venda d’entrades, que es decideix per sorteig entre les entitats del municipi que hi volen participar. En aquest cas, la venda d’entrades anirà a càrrec de l’Associació de Dones la Roca Foradada.

LIBERTAD

Direcció: Clara Roquet

Guió: Clara Roquet

Direcció de fotografia: Gris Jordana

 Estrena: Novembre 2021

 Durada: 90 min.

 Gènere: Drama

 Versió: Original en castellà

 Intèrprets: Maria Morera , Nora Navas , Carol Hurtado , Clara Nicolle Garcia

SINOPSI

La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer.

La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’ Ángela. La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent. Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa. Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.


CASTELLANO | Este mes de mayo proyectaremos la película “Libertad” del Cicle Gaudí. Como es habitual, la sesión de cine se hará en el Auditori Salbà del CMC. La proyección tendrá lugar el domingo 29 de mayo, a las 19h, y las entradas tendrán un coste de 4,5€ la general y 3€ para los espectadores que presenten el carné de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès en el acceso.

La recaudación de las entradas de cada mes va a parar a la entidad que gestiona la venta de entradas, que se decide por sorteo entre las entidades del municipio que quieren participar. En este caso, la venta de entradas irá a cargo de la Associació de Dones La Roca Foradada.

LIBERTAD

Dirección: Clara Roquet

Guión: Clara Roquet

Dirección de fotografía: Gris Jordana

Estreno: Noviembre 2021

Duración: 90 min.

Género: Drama

Versión: Original en castellano

Intérpretes: Maria Morera, Nora Navas, Carol Hurtado, Clara Nicolle Garcia

SINOPSIS

La Familia Vidal pasa en su casa de la Costa Brava las últimas de vacaciones de verano con la abuela Ángela, que sufre Alzheimer.

Nora, de 14 años, siente que no encuentra su sitio entre los juegos de niños que le parece infantiles y las conversaciones de los adultos que todavía son demasiado para ella. Esta situación cambiará por completo con la llegada de Libertad, de 15 años e hija de Rosana, la cuidadora de Ángela. Libertad llevará a Nora a vivir un verano totalmente distinto. Ambas chicas rápidamente forjan una amistad de lo más intensa. Juntas salen de la burbuja de protección de la casa familiar y descubren un mundo nuevo en el que Nora se siente más libre que nunca.