Els alumnes de la classe de les abelles (P2) de la Llar d’infants municipal han visitat l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès aquest dimecres

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha rebut la visita de la classe de les abelles (P2) de la llar d’infants municipal aquest dimecres 4 de maig. La batlessa ha rebut els infants i els mestres a l’entrada de l’edifici i els ha acompanyat en una visita a l’Ajuntament, finalitzant a la Sala de Plens, on han rebut un obsequi. Així, els infants bisbalencs de P2 han pogut conèixer l’Ajuntament i ja tenen una idea de quina és la seva funció i de les gestions que s’hi fan.


La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha recibido la visita de la clase de las abejas (P2) de la guardería municipal este miércoles 4 de mayo. La alcaldesa ha recibido a los niños y niñas y maestras a la entrada del edificio y los ha acompañado en una visita al Ayuntamiento, finalizando en la Sala de Plenos, donde han recibido un obsequio. Así, los niños y niñas bisbalenses de P2 han podido conocer el Ayuntamiento y ya tienen una idea de cuál es su función y de las gestiones que se llevan a cabo en él.