L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès rep el reconeixement administració oberta com a administració capdavantera en la transformació digital i el govern obert

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha rebut, aquest dimarts 3 de maig, el reconeixement del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) en la categoria de 1.001 a 5.000 habitants, amb què es distingeixen les administracions capdavanteres en la transformació digital i el govern obert.

Segons l’equip de l’AOC, el reconeixement “té com a objectiu posar de manifest l’excel·lent feina de les administracions locals i aprendre de les millores i experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert. Ens basem en una metodologia pròpia que analitza, amb rigor i a partir de dades objectivables, més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i 41 consells comarcals de Catalunya”.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va assistir a l’acte de la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta acompanyada de la primera tinenta d’alcaldia i ha recollit, un any més, aquest reconeixement a la feina feta des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

La batllessa bisbalenca ha explicat que “és un honor rebre aquest reconeixement a la feina ben feta, amb una aposta important cap a la transparència i la transformació digital”.

D’esquerra a dreta: la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré

CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha recibido, este martes 3 de mayo, el reconocimiento del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) en la categoria de 1.001 a 5.000 habitantes, con la que se distingue a las administraciones líderes en la transformación digital y el gobierno abierto.

Según el equipo de la AOC, el reconocimiento “tiene como objetivo poner de manifiesto el excelente trabajo de las administraciones y aprender de las mejoras y experiencias para impulsar conjuntamente un país digital y abierto. Nos basamos en una metodología propia que analiza, con rigor y a partir de datos objetivables, más de 30 indicadores de los 947 ayuntamientos y 41 consejos comarcales de Cataluña”.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, asistió al acto de la VII edición de los Reconocimientos Administració Oberta acompañada de la primera teniente de alcaldía y ha recogido, una año más, este reconocimiento al trabajo hecho desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

La alcaldesa de la Bisbal ha explicado que “es un honor recibir este reconocimiento al trabajo bien hecho, con una apuesta importante hacia la transparencia y la transformación digital”.