El dissabte 5 de febrer al matí la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acollirà un taller de creació poètica que anirà a càrrec de la poetessa Anna Gual

El dissabte 5 de febrer, a les 10:30h, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acollirà un taller de creació poètica que anirà a càrrec de la poetessa Anna Gual.

Podeu inscriure-us al taller fins al 24 de gener escrivint un correu electrònic adreçat a l’entitat Cercle Poètic Bisbalenc cerclepbisbalenc@gmail.com, al telèfon (Whatsapp) 678 999 660 o presencialment a la Biblioteca. L’aforament és limitat a 15 persones.

L’Anna Gual és vilafranquina. Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat el màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona.

Ha publicat diversos poemaris: Implosions (Breu Edicions, 2008); L’ésser solar (Lleonard Muntaner Editor, 2013) que va obtenir el Premi Pare Colom; la trilogia Arrel Trinitat, formada pels poemaris Molsa (AdiA Edicions, 2016) que va guanyar el Premi Bernat Vidal i Tomàs; El Tubercle (Editorial 3i4, 2016), que va obtenir el Premi Senyoriu Ausiàs March; i Altres semidéus (LaBreu Edicions, 2019). L’any 2019 va guanyar el Premi Cadaqués a Rosa Leveroni pel poemari Ameba (Llibres del Segle). En altres idiomes ha publicat els llibres Innombrable (Stendhal Books, 2020), una antologia bilingüe de tota la seva obra poètica, traduïda al castellà per Miriam Reyes i Implosions, la traducció al francès del llibre homònim (Lanskine Éditions). Alguns dels seus poemes formen part d’antologies publicades a Anglaterra, França, Brasil, Galícia, Croàcia o Rússia, entre d’altres.

L’Anna ha participat en festivals literaris i seminaris de traducció poètica a Itàlia, Croàcia, Rússia, França i Anglaterra i, actualment, és la cap de comunicació de l’Associació d’Elaboradors del Cava. A més, el 2021 va fer el pregó de Festa major de Vilafranca del Penedès juntament amb Jaume C. Pons amb qui, alhora, van ser els artistes convidats de la Temproada 2021-22 del Palau de la Música Catalana.

Podeu ampliar aquesta informació al web www.annagual.cat


CASTELLANO | El sábado 5 de febrero, a las 10:30h, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acogerá un taller de creación poética que irá a cargo de la poetisa Anna Gual.

Os podéis inscribir hasta el 24 de enero escribiendo un correo electrónico dirigido a la entidad Cercle Poètic Bisbalenc cerclepbisbalenc@gmail.com, en el teléfono (Whatsapp) 678 999 660 o presencialmente en la Biblioteca. El aforo es limitado a 15 personas.

Anna Gual es vilafranquina. Se licenció en Comunicación Audiovisual en la Universidad Pompeu Fabra y ha cursado el máster en Gestión Cultural de la Universidad de Barcelona.

Ha publicado varios poemarios: Implosions (Breu Edicions, 2008); L’ésser solar (Lleonard Muntaner Editor, 2013) que obtuvo el Premi Pare Colom; la trilogía Arrel Trinitat, formada por los poemarios Molsa (AdiA Edicions, 2016) que ganó el Premi Bernat Vidal i Tomàs; El Tubercle (Editorial 3i4, 2016), que obtuvo el Premi Senyoriu Ausiàs March; y Altres semidéus (LaBreu Edicions, 2019). En el año 2019 ganó el Premi Cadaqués a Rosa Leveroni por el poemario Ameba (Llibres del Segle). En otros idiomas ha publicado los libros Innombrable (Stendhal Books, 2020), una antología bilingüe de toda su obra poética, traducida al castellano por Miriam Reyes e Implosions, la traducción al francés del libro homónimo (Lanskine Éditions). Algunos de sus poemas forman parte de antologías publicadas en Inglaterra, Francia, Brasil, Galicia, Croacia o Rusia, entre otros.

Anna ha participado en festivales literarios y seminarios de traducción poética en Italia, Croacia, Rusia, Francia e Inglaterra y, actualmente, es la jefa de comunicación de la Associació d’Elaboradors del Cava. Además, en el año 2021 hizo el pregón de Fiesta Mayor de Vilafranca del Penedès junto con Jaume C. Pons con quién, a su vez, fueron los artistas invitados de la Temporada 2021-22 del Palau de la Música Catalana.

Podéis ampliar esta información en la web www.annagual.cat