El dijous 23 de desembre a les 17h podeu venir a fer la carta als Reis a la Biblioteca

Ja heu fet la carta als Reis? A la Biblioteca trobareu cartes especials per omplir i us recomanarem llibres per demanar. Veniu el dijous 23 de desembre, a partir de les 17h, i feu la carta a la Biblioteca!

Com cada any, Ses Majestats els Reis d’Orient han demanat a les biblioteques públiques que recomanin als nens i nenes -i a les seves famílies- lectures, i que també facilitin una carta impresa perquè els infants hi puguin apuntar els llibres que volen demanar. Per ajudar els infants i les seves famílies a decidir quins llibres volen demanar els Reis d’Orient, el Servei de Biblioteques ha creat una selecció de novetats que trobareu a la biblioteca.


¿Ya habéis hecho la carta para los Reyes? En la Biblioteca encontraréis cartas especiales para rellenar y os recomendaremos libros para pedirles a los Reyes. Venid el jueves 23 de diciembre, a partir de las 17h, ¡Y haced la carta en la Biblioteca!

Como cada año, Sus Majestades los Reyes Magos han pedido a las bibliotecas públicas que recomienden a los niños y niñas -y a sus familias- lecturas, que también faciliten una carta impresa para que los niños y niñas puedan apuntar en ella los libros que quieren pedir. Para ayudar a los niños y a sus familias a decidir qué libros quieren pedirles a los Reyes Magos, el Servicio de Bibliotecas ha creado una selección de novedades que encontraréis en la biblioteca.