Les tasses de la campanya de dinamització comercial ‘Troba la Llum del Nadal’ estan a punt d’exhaurir-se

L’objecte més preuat d’aquests dies, les tasses bisbalenques, s’està exhaurint! Estem molt contents que us hagin agradat tant i pel fet que hàgiu corregut a fer-vos amb les tasses. Quines heu aconseguit?

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els comerços participants en la campanya. I també a tots i totes els i les que aposteu per comprar al comerç local.

Ens encantarà veure les vostres fotos, amb les tasses, penjades a Instagram amb l’etiqueta #JoComproALaBisbal. Animeu-vos a compartir-les!

Recordeu que fins al 19 de desembre podeu seguir fent les vostres compres per aconseguir l’arbre lluminós de Nadal i participar en el sorteig de 4 lots de productes bisbalencs.

La Regidoria de Comerç ja està barallant diverses idees per a la campanya comercial de l’any vinent. Quins obsequis hi haurà? Haurem d’esperar per saber-ho! 


¡El objeto más preciado de estos días, las tazas ‘bisbalenques’, se está agotando! Estamos muy contentos de que os hayan gustado tanto y de que hayáis corrido a haceros con las tazas. ¿Cuáles tenéis?

Desde aquí queremos dar las gracias a todos los comercios participantes en la campaña. Y también a todos y todas los que apostáis por comprar en el comercio local.

Nos encantará ver vuestras fotos, con las tazas, colgadas en Instagram con la etiqueta #JoComproALaBisbal. ¡Animaos a compartirlas!

Recordad que hasta el 19 de diciembre podéis seguir haciendo vuestras compras para conseguir el árbol luminoso de Navidad y participar en el sorteo de 4 lotes de productos bisbalenses.

La Concejalía de Comercio ya está barajando varias ideas para la campaña comercial del año que viene. ¿Qué obsequios habrá? ¡Tendremos que esperar para saberlo!