Curs de dinamitzador/a poliesportiu/va al Vendrell – Del 23 de desembre al 15 de gener

El Consell Esportiu del Baix Penedès ha organitzat un curs de Dinamitzador/a Poliesportiu/va que es durà a terme del 23 de desembre al 15 de gener al Vendrell. Es tracta d’una formació que dona accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport (ROPEC). Us adjuntem la informació sobre aquest curs, que forma part del programa de formació Sumem Coneixements del Consell Esportiu del Baix Penedès.

El Consell Esportiu del Baix Penedès ha organizado un curso de Dinamizador/a Polideportivo/a que se llevará a cabo del 23 de diciembre al 15 de enero en El Vendrell. Se trata de una formación que da acceso al Registro Oficial de Profesionales del Deporte (ROPEC). Os adjuntamos la información sobre este curso, que forma parte del programa de formación Sumem Coneixements del Consell Esportiu del Baix Penedès.