Avui diumenge 5 de desembre se celebra el Dia internacional del Voluntariat – Gràcies a tots i totes els que contribuïu a fer un món millor


Avui dia 5 de desembre se celebra el Dia internacional del Voluntariat. Des d’aquí volem reconèixer i fer valdre la tasca del nostre voluntariat, que ens ajuda a construir una societat i un món millor. A la Bisbal del Penedès comptem amb grans persones que contribueixen altruistament amb la seva tasca durant tot l’any, com ara els voluntaris del Rebost Solidari, del Servei Bon Dia o del contacontes. Però no ens volem oblidar d’aquells voluntaris que també ofereixen la seva ajuda en moments puntuals, com ara la cavalcada de Reis, els Tres Tombs o molts altres actes i esdeveniments que es duen a terme al municipi. Gràcies a tots i totes per ser com sou.

A la Bisbal tenim un gran voluntariat i, des d’aquí, volem reconèixer i agrair la seva tasca. Gràcies a tots i totes, de tot cor.


Hoy día 5 de diciembre se celebra el Día internacional del Voluntariado. Desde aquí queremos reconocer y poner en valor el trabajo de nuestro voluntariado, que  nos ayuda a construir una sociedad y un mundo mejor. En la Bisbal del Penedès contamos con grandes personas que contribuyen altruistamente con su labor durante todo el año, como por ejemplo los voluntarios del Rebost Solidari, del Servei Bon Dia o del cuenta cuentos. Pero no nos queremos olvidar de aquellos voluntarios que también ofrecen su ayuda en momentos puntuales, como por ejemplo la cabalgata de Reyes, los Tres Tombs o muchos otros actos y eventos que se levan a cabo en el municipio. Gracias a todos y todas por ser como sois. 

En la Bisbal tenemos un gran voluntariado y, desde aquí, queremos reconocer y agradecer su labor. Gracias a todos y todas, de corazón.