La Bisbal del Penedès celebrarà la Festa Major del 12 al 17 d’agost – Aquest dimecres 4 d’agost s’ha començat a repartir el programa per les cases

La Bisbal del Penedès ha preparat, com l’any passat, una Festa Major adaptada a les circumstàncies actuals, marcades per la pandèmia de COVID-19 que ha sacsejat tot el món. Amb el motiu “Insistim, persistim, resistim. Seguim de Festa Major”, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha preparat una festa adaptada a les mesures de prevenció i adreçada als veïns del municipi, tant els empadronats com aquells que disposen d’un habitatge a la Bisbal del Penedès.

El programa d’activitats s’ha començat a repartir per les cases aquest dimecres i conté tota la informació sobre les actes previstos, que començaran el dijous 12 d’agost i s’allargaran fins al dimarts 17 d’agost. Hi haurà concerts, exposicions, sopar al carrer, el pregó, cercavila, correfocs, els versots del Ball de Diables, un acte especial amb motiu de la Diada Castellera del 15 d’agost, matinades, missa solemne, concert-vermut, futbol de Festa Major, escacs a la fresca, una actuació per als més menuts, espectacle musical i d’humor, la gimcana Esventada, el retorn de l’assassí de la pastanaga, el castell de focs o el concurs de fotografia d’Instagram, entre altres.

Els veïns que estiguin empadronats o que tinguin casa a la Bisbal del Penedès podran fer les seves inscripcions els dies 9, 10 i 11 d’agost de 17h a 20h a les oficines municipals i rebran el “Pack de supervivència de la Festa Major”, un lot que ha preparat l’Ajuntament de La Bisbal i que inclou: una bossa tèrmica, un ventall, una mascareta, un got reutilitzable i informació addicional sobre alguns actes de la Festa Major.

Si queden places lliures en els actes organitzats després del dia 11 d’agost, l’Ajuntament ho farà saber a través de les vies habituals de comunicació amb la ciutadania –com ara les xarxes socials- perquè hi puguin accedir les persones interessades en participar en algun dels actes.


La Bisbal del Penedès ha preparado, como el año pasado, una Fiesta Mayor adaptada a las circunstancias actuales, marcadas por la pandemia de COVID-19 que ha sacudido a todo el mundo. Con el motivo “Insistimos, persistimos, resistimos. Seguimos de Fiesta Mayor”, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha preparado una fiesta adaptada a las medidas de prevención y dirigida a los vecinos del municipio, tanto los empadronados como aquellos que disponen de una vivienda en la Bisbal del Penedès.

El programa de actividades se ha empezado a repartir por las casas este miércoles y contiene toda la información sobre los actos previstos, que empezarán el jueves 12 de agosto y se alargarán hasta el martes 17 de agosto. Habrá conciertos, exposiciones, cena en la calle, el pregón, passacalle, correfocs, los versots del Ball de Diables, un acto especial con motivo de la Diada Castellera del 15 de agosto, matinades, misa solemne, concierto-vermut, fútbol de Fiesta Mayor, ajedrez al aire libre, una actuación para los más pequeños, espectáculo musical y de humor, la gincana Esventada, el retorno del asesino de la zanahoria, el castillo de fuegos o el concurso de fotografía de Instagram, entre otros.

Los vecinos que estén empadronados o que tengan casa en la Bisbal del Penedès podrán hacer sus inscripciones los días 9, 10 y 11 de agosto de 17h a 20h en las oficinas municipales y recibirán el “Pack de supervivencia de la Fiesta Mayor”, un lote que ha preparado el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y que incluye: una bolsa térmica, un abanico, una mascarilla, un vaso reutilizable e información adicional sobre algunos actos de la Fiesta Mayor.

Si quedan plazas libres en los actos organizados después del día 11 de agosto, el Ayuntamiento lo hará saber a través de las vías habituales de comunicación con la ciudadanía –como por ejemplo las redes sociales- para que puedan acceder las personas interesadas en participar en alguno de los actos.