El divendres 6 d’agost s’obre la convocatòria de borsa per a arquitecte superior municipal

El proper divendres 6 d’agost s’obre el termini per entrar a formar part de la borsa de treball per a arquitecte superior de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. L’objectiu d’aquesta convocatòria és poder donar una resposta àgil a les múltiples peticions de llicències, supervisar diferents obres municipals engegades i pendents d’iniciar (adequació de l’edifici de “la fassina”, reformes dels locals socials de les urbanitzacions, remodelació del pavelló municipal, etc.).

El termini perquè els arquitectes tècnics superiors interessats es presentin a la convocatòria anirà del 6 al 20 d’agost de 2021, ambdós inclosos.

S’ha tornat a convocar després que quedés desert el procés selectiu de l’anterior convocatòria.

Per consultar les condicions i requisits de la convocatòria podeu accedir a l’enllaç següent:

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=908263

CASTELLANO | El próximo viernes 6 de agosto se abre el plazo para entrar a formar parte de la bolsa de trabajo para arquitecto superior del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. El objetivo de esta convocatoria es poder dar una respuesta ágil a las múltiples peticiones de licencias, supervisar distintas obras municipales empezadas o pendientes de iniciar (adecuación del edificio de “la fassina”, reformas de los locales sociales de las urbanizaciones, remodelación del pabellón municipal, etc.).

El plazo para que los arquitectos técnicos superiores interesados se presenten a la convocatoria irá del 6 al 20 de agosto de 2021, ambos incluidos.

Se vuelve a convocar después de que quedase desierto el proceso selectivo de la anterior convocatoria.

Para consultar las condiciones y requisitos de la convocatoria podéis acceder al siguiente enlace:

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=908263