El proper dilluns 3 de maig es posa en marxa un nou servei de bus urbà que comunicarà les urbanitzacions amb El Vendrell

El dilluns 3 de maig comença un nou servei de bus urbà i comarcal entre el nucli, les urbanitzacions i El Vendrell. Aquest nou servei es vehicula a través d’un conveni amb la Generalitat de Catalunya, l’aprovació del qual s’elevarà al Ple extraordinari previst per al divendres 30 d’abril.

El nou servei incorporarà les següents novetats:

  • El servei serà amb horaris i parades prefixades, no serà a demanda
  • S’incorporen viatges del nucli i les urbanitzacions al Vendrell, amb tres parades a la capital de la comarca: Les Mates, l’Hospital Comarcal del Vendrell i la parada d’autobusos de l’avinguda Jaume Carner.
  • Properament s’incorporarà una parada a l’Ortigós, ja que en aquests moments està pendent d’autorització per part de la Generalitat de Catalunya.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “amb aquest nou servei solucionarem una petició de fa anys, que és que hi hagi rutes de les urbanitzacions a l’Hospital del Vendrell i a la resta de serveis que trobem a la capital de la comarca”.

Els veïns de les urbanitzacions rebreu els horaris i les parades a casa vostra durant aquesta setmana. També els trobareu adjunts a aquesta publicació.

Preus: menors de 4 anys gratuït


CASTELLANO | El lunes 3 de mayo empieza un nuevo servicio de bus urbano y comarcal entre el núcleo, las urbanizaciones y El Vendrell. Este nuevo servicio se vehicula a través de un convenio con la Generalitat de Catalunya, cuya aprobación se elevará al Pleno extraordinario previsto para el viernes 30 de abril.

El nuevo servicio incorporará las siguientes novedades:

  • El servicio será con horarios y paradas prefijadas, no será a demanda
  • Se incorporan viajes del núcleo y las urbanizaciones al Vendrell, con tres paradas en la capital de la comarca: Les Mates, el Hospital Comarcal del Vendrell y la parada de autobuses de la avenida Jaume Carner.
  • Próximamente se incorporará una parada en L’Ortigós, ya que en estos momentos está pendiente de autorización por parte de la Generalitat de Catalunya.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “con este nuevo servicio resolvemos una petición de hace años, que es que haya rutas de las urbanizaciones al Hospital del Vendrell y a los demás servicios que encontramos en la capital de la comarca”.

Los vecinos de las urbanizaciones recibiréis los horarios y las paradas en casa durante esta semana. También los encontraréis adjuntos a esta publicación.

Precios: menores de 4 años gratuito.