Demà dimecres 25 de novembre es restablirà el mercat setmanal

Demà dimecres 25 de novembre de 2020 es restablirà el mercat setmanal tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries i donant compliment a les mesures vigents en matèria de prevenció.

El mercat seguirà comptant amb les parades del Restaurant Ull de Llebre, l’artesana Mª Àngela Saumoy, Tris-Tras Creacions i les pintures de l’Antònia Poch. Aquesta setmana, a més, s’hi afegirà una parada amb motiu del 25-N, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La Regidoria de Benestar Social, l’Associació de Dones La Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal us atendran en una parada on trobareu:

-Informació sobre el 25N i els serveis públics que presten ajuda a les dones en situació d’especial vulnerabilitat

-Mascaretes confeccionades per a l’ocasió per la Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions

-Llaços commemoratius confeccionats des de l’Associació de Dones La Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran.

Com sempre, haureu de seguir totes les mesures i restriccions establertes per prevenir la COVID-19 i, per tant, portar la mascareta, preservar la distància de seguretat i netejar-vos/desinfectar-vos les mans sovint.

 


CASTELLANO | Mañana miércoles 25 de noviembre de 2020 se restablecerá el mercado semanal teniendo en cuenta las indicaciones de las autoridades sanitarias y dando cumplimiento a las medidas vigentes en materia de prevención.

El mercado seguirá contando con las paradas del Restaurant Ull de Llebre, la artesana Mª Àngela Saumoy, Tris-Tras Creacions y las pinturas de Antònia Poch. Esta semana, además, se añadirá una parada con motivo del 25-N, el Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres. La Concejalía de Bienestar Social, la Associació de Dones La Roca Foradada y la Associació de la Gent Gran de la Bisbal os atenderán en una parada donde encontraréis:

-Información sobre el 25N y los servicios públicos que prestan ayuda a las mujeres en situación de especial vulnerabilidad.

-Mascarillas confeccionadas para la ocasión por Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions.

-Lazos conmemorativos confeccionados desde la Associació de Dones La Roca Foradada y la Associació de la Gent Gran.

Como siempre, tendréis que seguir todas las medidas y restricciones establecidas para prevenir la COVID-19 y, por tanto, llevar mascarilla, preservar la distancia de seguridad y limpiaros/desinfectaros las manos a menudo.