S’ha convocat un Ple extraordinari per al dimecres 25 de novembre a les 8h

SALA DE PLENS 1

El dimecres 25 de novembre a les 08:00h, tindrà lloc un Ple extraordinari a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.
Aquest Ple es convoca per la sol·licitud de convocatòria presentada pels regidors Daniel Caballero del PSC, Xavier Faura d’Units-FIC i Sílvia Monfort d’ERC-AM.
L’ordre del dia és el següent:

1.- Creació d’una mesa de diàleg formada pels portaveus dels grups municipals i representants de l’entitat Club Siglo XX
2.- Revocació del nomenament de la Secretària municipal
3.- Determinació dels locals socials de la Miralba i del Priorat com a col·legis electorals
4.- Modificació de crèdit per finançar una línia de subvencions a autònoms, mutualistes i empreses afectades per la segona onada de la Covid-19
5.- Elaboració d’unes bases reguladores per a la concessió de subvencions a autònoms, mutualistes i empreses afectades per la segona onada de la Covid-19

El Ple se celebrarà de forma presencial i a porta tancada per poder garantir totes les mesures de prevenció de contagis per la Covid-19. Posteriorment es podrà veure l’enregistrament a Youtube.


CASTELLANO | El miércoles 25 de noviembre a las 08:00h, tendrá lugar un Pleno extraordinario en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.
Este Pleno se convoca por la solicitud de convocatoria presentada por los concejales Daniel Caballero del PSC, Xavier Faura de Units per la Bisbal – FIC y Sílvia Monfort de ERC-AM.
El orden del día es el siguiente:

1.-Creación de una mesa de diálogo formada por los portavoces de los grupos municipales y representantes de la entidad Club Siglo XX.
2.-Revocación del nombramiento de la Secretaria municipal.
3.-Determinación de los locales sociales de la Miralba y del Priorat como colegios electorales.
4.-Modificación de crédito para financiar una línea de subvenciones a autónomos, mutualistas y empresas afectadas por la segunda oleada de la Covid-19.
5.-Elaboración de unas bases reguladoras para la concesión de subvenciones a autónomos, mutualistas y empresas afectadas por la segunda oleada de Covid-19.

El Pleno se celebrará de forma presencial y a puerta cerrada para poder garantizar todas las medidas de prevención de contagios por la Covid-19. Posteriormente se podrá ver la grabación en Youtube.

Comments are closed.