Xerrada virtual adreçada als joves sobre com trobar feina a través de les xarxes socials – Dimarts 17 de novembre de 10 a 12h

Cartell Com trobar feina a les xarxes socials

El proper dimarts 17 de novembre, de 10 a 12h, es durà a terme una xerrada virtual que versarà sobre com trobar feina a través de les xarxes socials. Aquesta xerrada s’ha organitzat des dels Serveis de Joventut de la Demarcació de Tarragona, que s’han unit per poder ampliar la participació i difusió de les activitats adreçades als joves de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

Podreu seguir la xerrada a través d’Instagram Live, al perfil: https://www.instagram.com/serveis_joventut_dt/

Joves! Feu-vos seguidors d’aquest perfil si voleu estar al dia de les novetats relacionades amb les propostes, activitats, tallers i la informació que es publica des de l’Oficina Jove del Baix Penedès!


El próximo martes 17 de noviembre, de 10 a 12h, se llevará a cabo una charla virtual que tratará sobre cómo encontrar trabajo a través de las redes sociales. Esta charla se ha organizado desde los Servicios de Juventud de la Demarcación de Tarragona, que se han unido para poder ampliar la participación y difusión de las actividades dirigidas a los jóvenes del Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat y el Tarragonès.

Podréis seguir la charla a través de Instagram Live, en el perfil: https://www.instagram.com/serveis_joventut_dt/

¡Jóvenes! ¡Haceos seguidores de este perfil si queréis estar al día de las novedades relacionadas con las propuestas, actividades, talleres y la información que se publica desde la Oficina Jove del Baix Penedès!