Del 16 al 21 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte dels Aliments: enguany serà diferent

GRAN RECAPTE 2020

Amb motiu de la situació generada per la pandèmia de COVID-19, enguany el Gran Recapte dels Aliments es durà a terme d’una forma diferent: no hi haurà voluntaris i s’evitaran les aglomeracions de persones.

Per tot plegat, la manera en què podreu col·laborar consistirà a deixar els productes que vulgueu donar a la caixa, quan us disposeu a pagar a l’establiment que trieu entre: Cal Perebusquet, Fruiteria Agro-Verd, Supermercat Jaume, Fruiteria Montserrat i Supermercat Aliprox.

Podreu fer les vostres donacions entre el 16 i el 21 de novembre i aquests productes es destinaran al Rebost Solidari municipal. Gràcies per la vostra col·laboració.


CASTELLANO | Con motivo de la situación generada por la pandemia de COVID-19, este año el Gran Recapte dels Aliments se llevará a cabo de una forma distinta: no habrá voluntarios y se evitarán las aglomeraciones de personas.

Por todo ello, la manera en la que podréis colaborar consistirá en dejar los productos que queráis donar en la caja, cuando os dispongáis a pagar en el establecimiento que hayáis elegido entre: Cal Perebusquet, Fruiteria Agro-Verd, Supermercat Jaume, Fruiteria Montserrat i Supermercat Aliprox.

Podréis hacer vuestras donaciones entre el 16 y el 21 de noviembre y estos productos se destinarán al Rebost Solidari municipal. Gracias por vuestra colaboración.