La Biblioteca pública ha ampliat la col·lecció local i podeu agafar els llibres en préstec

Tot i les restriccions, el servei de préstec de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès continua actiu i ha ampliat la col·lecció local. En total, podreu triar entre més de 40 llibres editats per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès o que versen sobre la Bisbal, tots ells disponibles per a ser prestats.
Us recordem que, si voleu consultar el fons disponible, ho podeu fer a través del catàleg ARGUS. També podeu contactar amb la Biblioteca pública per a qualsevol dubte o reserva.
201029 modificacio servei BIBLIO

CASTELLANO | Aun con las restricciones, el servicio de préstamo de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès continúa activo y ha ampliado la colección local. En total, podréis escoger entre más de 40 libros editados por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès o que tratan sobre la Bisbal, todos ellos disponibles para ser prestados.
colleccio local biblioteca
Os recordamos que, si queréis consultar el fondo disponible, lo podéis hacer a través del catálogo ARGUS. También podéis contactar con la Biblioteca pública para cualquier duda o reserva.
201029 modificacio servei BIBLIO