La Biblioteca pública reobrirà l’1 de juny amb serveis presencials restringits

A partir d’aquest dilluns 1 de juny la Biblioteca tornarà a obrir les seves portes. Donada la situació d’excepcionalitat, la reobertura serà progressiva i seguint tot un seguit de mesures de seguretat, com podeu veure als cartells adjunts. En aquesta primera fase, l’obertura de la biblioteca serà exclusivament per a la recollida dels documents sol·licitats prèviament i no es podrà accedir en cap cas a la col·lecció de documents ni utilitzar els espais de la biblioteca. Tampoc es permetrà l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius. Us anirem informant de les novetats a la pàgina web i xarxes socials. Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 601900588 o per correu electrònic biblioteca@bisbalpenedes.com.


CASTELLANO | A partir de este lunes 1 de junio la Biblioteca volverá a abrir sus puertas. Dada la situación de excepcionalidad, la reapertura será progresiva y siguiendo varias medidas de seguridad, como podéis ver en los carteles adjuntos. En esta primera fase, la apertura de la Biblioteca será exclusivamente para la recogida de los documentos solicitados previamente y no se podrá acceder en ningún caso a la colección de documentos ni utilizar los espacios de la Biblioteca. Tampoco se permitirá el uso de los ordenadores públicos ni otros dispositivos. Para cualquier duda o aclaración podéis contactar con la Biblioteca a través del teléfono 601900588 o el correo electrónico biblioteca@bisbalpenedes.com

REOBERTUR BIBLIO 3 REOBERTURA BIBLIO 1 REOBERTURA BIBLIO 2

Comments are closed.