Informació sobre les subvencions per a famílies afectades per un ERTO o per l’atur a conseqüència de la Covid-19

CARTELL AJUTS TREBALLADORS OPT
Aquest dilluns s’han aprovat les bases reguladores i la convocatòria de les subvencions per a famílies afectades per un ERTO o per l’atur a conseqüència de la Covid-19. Pròximament s’informarà de l’obertura del termini de presentació de sol·licituds a través de la pàgina web www.bisbalpenedes.com i del canal municipal d’eBando.

CASTELLANO | Este lunes se han aprobado las bases reguladoras y la convocatoria de las subvenciones para familias afectadas por un ERTO o por el paro a causa del Covid-19. Próximamente se informará de la apertura del plazo de presentación de solicitudes a través de la página web www.bisbalpenedes.com y del canal municipal de eBando.