Informació sobre les subvencions per a autònoms o petites empreses (de fins a 10 treballadors)

fondo_semana_empresa_2020_CARTELL_aut
Aquest dilluns s’han aprovat les bases reguladores i la convocatòria de les subvencions per autònoms o petites empreses (de fins a 10 treballadors) afectades per la situació generada per la Covid-19. Pròximament s’informarà de l’obertura del termini de presentació de sol·licituds a través de la pàgina web www.bisbalpenedes.com i del canal municipal d’eBando.

CASTELLANO | Este lunes se han aprobado las bases reguladoras y la convocatoria de las subvenciones para autónomos o pequeñas empresas (de hasta 10 trabajadores) afectadas por la situación generada por el Covid-19. Próximamente se informará de la apertura del plazo de presentación de solicitudes a través de la página web www.bisbalpenedes.com y del canal municipal de eBando.