Es retornen a la Junta de Govern Local les competències que van ser revocades per la situació generada per la Covid-19

agnes ferre teletreballant

L’alcaldessa Agnès Ferré ha signat un decret, aquest dijous 30 d’abril, per aixecar la suspensió de les sessions ordinàries dels òrgans col·legiats de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, aprovada per Decret d’Alcaldia el 31 de març.

Per tant, es retornen a la Junta de Govern Local totes les competències que van ser revocades mitjançant el Decret d’Alcaldia el 31 de març, com a mesura preventiva per la Covid-19.

Com que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit al servei de videoconferència Localretmeet, les Juntes de govern del mes de maig se celebraran a través d’aquesta plataforma.


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré ha firmado un decreto, este jueves 30 de abril, para levantar la suspensión de las sesiones ordinarias de los órganos colegiados del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, aprobada mediante el Decreto de Alcaldía el 31 de marzo.

Por lo tanto, se devuelven a la Junta de Gobierno Local todas las competencias que fueron revocadas mediante el Decreto de Alcaldía el 31 de marzo, como medida preventiva por el Covid-19.

Como el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido al servicio de videoconferencia Localretmeet, las Juntas de gobierno del mes de mayo se celebrarán a través de esta plataforma.