Del 3 al 6 de maig podreu veure la pel·lícula ‘Els dies que vindran’ del Cicle Gaudí a www.filmin.cat

Tal com us vam anunciar dies enrere, el Cicle Gaudí ha engegat una iniciativa en línia que permet recuperar online els títols que han passat per les sales del cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. Es tracta d’una iniciativa que s’ha engegat gràcies a la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals amb l’objectiu d’apropar el cinema català al màxim de públic possible durant el confinament.

La primera cita amb el Cicle Gaudí online va tenir lloc del 19 al 22 d’abril i la pel·lícula que es va poder veure va ser ‘La hija de un ladrón’. El proper llargmetratge, que es podrà veure del 3 al 6 de maig a les 19h, serà ‘Els dies que vindran’. A les 19h del dimarts 5 de maig es podrà dialogar amb Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer -director, actriu i actor protagonista de la pel·lícula- a través d’un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

DETALLS SOBRE EL FUNCIONAMENT:

-Entreu a Filmin https://www.filmin.cat i llogueu “Els dies que vindran” al seu preu habitual (3,95€) entre les 00h d’aquest diumenge i les 19h del dimecres 6 de maig.

-Si la llogueu durant aquests dies, guanyareu automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.

-A les 19h del dimarts 5 de maig l’Acadèmia engegarà un Instagram Live al canal @academiacinecat d’Instagram amb l’equip artístic de la pel·lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.

-Per participar en aquestes trobades només heu de visitar el canal d’Instagram de l’Acadèmia @academiacinecat i escriure les vostres preguntes i comentaris. A L’Instagram Live s’hi pot participar independentment del fet que hàgiu llogat la pel·lícula o no.


CASTELLANO | Tal como os anunciamos días atrás, el Cicle Gaudí lleva a cabo una iniciativa en línea que permite recuperar online los títulos que han pasado por las salas del ciclo y dialogar con sus creadores/as y actores/actrices protagonistas. Se trata de una iniciativa que se ha iniciado gracias a la colaboración de la plataforma FilminCAT y el Institut Català De les Empreses Culturals con el objetivo de acercar el cine catalán al máximo de públic posible durante el confinamiento.

La primera cita con el Ciclo Gaudí online tuvo lugar del 19 al 22 de abril y la película que se pudo ver fue ‘La hija de un ladrón’. El próximo largometraje, que se podrá ver del 3 al 6 de mayo a las 19h, será ‘Els dies que vindran’. A las 19h del martes 5 de mayo se podrá dialogar con Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto y David Verdaguer – director, actriz y actor protagonista de la película- a través de un Instagram Live en el canal de la Academia ,@academiacinecat.

DETALLES SOBRE EL FUNCIONAMIENTO

-Entrad en Filmin https://www.filmin.cat y alquilad “Els dies que vindran” con su precio habitual (3,95€) entre las 00h de este domingo y las 19h del miércoles 6 de mayo.

-Si la alquiláis durante estos días, ganaréis automáticamente un mes de suscripción gratuito en FilminCAT.

-A las 19h del martes 5 de mayo la Academia iniciará un Instagram Live en el canal @academiacinecat de Instagram con el equipo artístico de la película, donde el público podrá lanzar sus preguntas y hacer comentarios.

-Para participar en estos encuentros solamente tenéis que visitar el canal de Instagram de la Academia @academiacinecat y escribir vuestras preguntas y comentarios. Podéis participar en Instagram Live independientemente de que hayáis alquilado la película o no.