Segon capítol de les ‘Píndoles Bisbalenques’: El castell, l’actual Centre Municipal de Cultura (CMC)

Aquí teniu el segon capítol de les ‘Píndoles Bisbalenques’, dedicat a un dels edificis amb més història del poble, l’actual Centre Municipal de Cultura (CMC)

Si us interessa el tema, podeu trobar més informació sobre el castell i els Salbà, entre d’altres, en els llibres de Salvador Ferré Miró “El Llinatge Bisbalenc dels Salbà” i de Benjamí Català Benach, a “La Bisbal el llarg batec d’un poble al Penedès” i “Històries de la Bisbal Mil·lenària”.

Més informació sobre la iniciativa de les ‘Píndoles Bisbalenques’: https://bisbalpenedes.com/web/2020/03/18/la-regidoria-de-cultura-explicara-capitols-de-la-historia-de-la-bisbal-a-les-xarxes-socials-durant-el-confinament/


CASTELLANO | Aquí tenéis el segundo capítulo de las ‘Píndoles Bisbalenques’, dedicado a uno de los edificios con más historia del pueblo, el actual Centre Municipal de Cultura (CMC).

Si os interesa el tema, podéis encontrar más información sobre el castillo y los Salbè, entre otros, en los libros de Salvador Ferré Miró, “El llinatge Bisbalenc dels Salbà”, y de Benjamí Català Benach, en “La Bisbal el llarg batec d’un poble al Penedès” y “Històries de la Bisbal Mil·lenària”.

Más información sobre la iniciativa de las ‘Píndoles Bisbalenques’: https://bisbalpenedes.com/web/2020/03/18/la-regidoria-de-cultura-explicara-capitols-de-la-historia-de-la-bisbal-a-les-xarxes-socials-durant-el-confinament/