Se suspèn l’emissió de rebuts d’aquells serveis que no s’estan duent a terme amb motiu de la situació actual

Amb motiu de la situació de confinament i aturada de les activitats organitzades des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, us informem que no emetrem els rebuts d’aquelles activitats que estan suspeses en l’actualitat, com ara el servei de la llar d’infants municipal; la gimnàstica, els cursos i els tallers del CMC; o els cursos del Racó de la Gent Gran, entre altres. És a dir, tota aquella activitat que organitzi l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i que cobri directament l’Ajuntament, a través de rebuts girats als seus usuaris, suspèn l’emissió de rebuts fins que es torni a engegar el servei.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per telèfon, trucant al 977688438 de 9h a 14h (de dilluns a divendres), o per correu electrònic, escrivint a info@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | Con motivo de la situación de confinamiento y parón de las actividades organizadas desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, os informamos que no emitiremos los recibos de aquellas actividades que están suspendidas en la actualidad, como por ejemplo el servicio de la llar d’infants municipal; la gimnasia, los cursos y los talleres del CMC; o los cursos del Racó de la Gent Gran, entre otros. Es decir, toda aquella actividad que organice el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y que cobre directamente el Ayuntamiento, a través de recibos girados a los usuarios, suspende la emisión de recibos hasta que no se vuelva a iniciar el servicio.

Si tenéis cualquier duda, os podéis dirigir al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès por teléfono, llamando al 977688438 de 9h a 14h (de lunes a viernes), o por correo electrónico, escribiendo a info@bisbalpenedes.com

Comments are closed.