La Regidoria de Cultura explicarà capítols de la història de la Bisbal a les xarxes socials durant el confinament

Les publicacions es faran els dilluns, els dimecres i els divendres a les xarxes socials sota el nom de ‘Píndoles bisbalenques’ i persegueixen l’objectiu de crear un espai de distracció i de participació durant aquests dies de confinament

La Regidoria de Cultura, a través de l’historiador local i tècnic de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Jordi Ferran, ha preparat una sèrie de capítols sobre la història de diversos indrets el municipi. Aquests capítols s’aniran publicant a les xarxes socials  durant el confinament, per fer més agradables aquests dies i, alhora, contribuir a la difusió de la història i el patrimoni local. Les publicacions es faran els dilluns, els dimecres i els divendres amb el nom de ‘Píndoles bisbalenques’. 

Els textos pretenen ser petites píndoles d’aquell succés o moment històric, un breu apunt per mostrar la riquesa del municipi de la Bisbal, a partir dels continguts dels diferents llibres d’història local que ha editat l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès al llarg dels anys.

Així mateix, des de l’Ajuntament s’anima la ciutadania a compartir imatges, comentar els capítols, proposar temes i fer arribar les històries a aquelles persones que no tinguin accés a les xarxes o internet. L’objectiu de la iniciativa és crear un espai de distracció i de participació en aquests dies de confinament.


CASTELLANO | Las publicaciones se harán los lunes, los miércoles y los viernes en las redes sociales con el nombre de ‘Píndoles bisbalenques’ y persigue el obhjetivo de crear un espacio de distracción y de participación durante estos días de confinamiento

La Concejalía de Cultura, a través del historiador local y técnico de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Jordi Ferran, ha preparado una serie de capítuos sobre la historia de varios lugares del municipio. Estos capítulos se irán publicando en las redes sociales durante el confinamiento, para hacer más agradables estos días y, a la vez, contribuir a la difusión de la historia y el patrimonio local. Las publicaciones se harán los lunes, los miércoles y los viernes con el nombre de ‘Píndoles bisbalenques’. 

Los textos pretenden ser pequeñas píldoras de ese suceso o momento histórico, un breve apunte para mostrar la riqueza del municipio de la Bisbal, a partir de los contenidos de distintos libros de historia local que ha editado el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès a lo largo de los años.

Así mismo, desde el Ayuntamiento se anima a la ciudadanía a copartir imágenes, comentar los capítulos, proponer temas y hacer llegar las historias a aquellas personas que no tengan acceso a las redes o internet. El objetivo de la iniciativa es crear un espacio de distracción y de participación en estos días de confinamiento.