Informació important sobre el Centre d’Atenció Primària (CAP)

CONSULToRI LA BISBAL- CONSULTORIS VENDRELL COVID-19_page-0001
La Xarxa de Santa Tecla ha impulsat un pla de consultes no presencials perquè la ciutadania pugui realitzar tràmits administratius i consultes sanitàries sense la necessitat de desplaçar-se fins al centre de salut i prevenir així possibles contagis de COVID-19.
Us adjuntem un cartell amb la informació que ens han fet arribar.
  • Seguiu les mesures de confinament i no acudiu al consultori mèdic si no es tracta d’una situació urgent
  • Realitzeu els vostres tràmits i consultes a través del telèfon i el correu electrònic que s’indiquen al cartell.
  • Abans de trucar, tingueu a mà la vostra targeta sanitària per poder indicar el vostre número CIP a la persona que us atengui.

Des de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla volen recordar a la ciutadania que “d’acord amb l’estat d’alarma decretat, es donarà avís a les autoritats locals si es detecta una afluència d’usuaris que posi en risc la seguretat col·lectiva”.


CASTELLANO | La Xarxa de Santa Tecla ha impulsado un plan de consultas no presenciales para que la ciudadanía pueda realizar trámites administrativos y consultas sanitarias sin la necesidad de desplazarse hasta el centro de salud y prevenir así posibles contagios de COVID-19.

Os adjuntamos un cartel con la información que nos han hecho llegar.
  • Seguid las medidas de confinamiento y no acudáis al consultorio médico si no se trata de una situación urgente.
  • Realizad vuestros trámites y consultas a través del teléfono y el correo electrónico que se indican en el cartel.
  • Antes de llamar, tened a mano vuestra tarjeta sanitaria para poder indicar vuestro número CIP a la persona que os atienda.

Desde la Xarxa Sanitaria de Santa Tecla quieren recordar a la ciudadanía que “de acuerdo con el estado de alarma decretado, se dará aviso a las autoridades locales si se decreta una afluencia de usuarios que ponga en riesgo la seguridad colectiva”.

Comments are closed.