La propera reunió amb els joves per triar els grups que actuaran durant la Festa Major 2020 se celebrarà el divendres 13 de desembre a les 19h

JOVES_FM2020_3REUNIO
El passat divendres els regidors Fèlix Villazán, Feliu Gil i Leo Uceda van tornar-se a reunir amb els joves del municipi amb l’objectiu de decidir quins seran els grups que actuaran durant la Festa Major 2020 a la Bisbal.
El divendres 13 de desembre, a les 19h, es durà a terme una nova reunió adreçada als joves de la Bisbal en la Cova Jove.

CASTELLANO | El viernes pasado los concejales Fèlix Villazán, Feliu Gil y Leo Uceda se volvieron a reunir con los jóvenes del municipio con el objetivo de decidir cuáles serán los grupos que actuarán durante la Fiesta Major 2020 en la Bisbal.
El viernes 13 de diciembre, a las 19h, se llevará a cabo una nueva reunión dirigida a los jóvenes de la Bisbal en la Cova Jove.