L’Ajuntament de la Bisbal i CaixaBank han signat un conveni per tirar endavant el projecte “L’arbre dels somnis” i que cap nen es quedi sense joguina aquest Nadal

Font de la fotografia: CaixaBank.com
Font de la fotografia: CaixaBank.com

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va signar un conveni amb CaixaBank, fa unes setmanes, per tirar endavant el projecte “L’arbre dels somnis” de l’Obra Social “La Caixa” amb l’objectiu que, per Reis, tots els nens i les nenes de 2 a 14 anys puguin estrenar una joguina o joc.

CAIXABANK ARGRES SOMNIS
L’alcaldessa Agnès Ferré sigant el conveni amb representants de l’Obra Social ‘La Caixa’

El projecte funciona de la següent manera: la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, va fer arribar una carta a totes les llars contemplades per Serveis Socials. En aquesta carta s’explicava que, els nens i les nenes d’aquella casa havien de redactar una carta adreçada als Reis Mags, que transmetés la il·lusió i les emocions que el Nadal i l’arribada dels Reis Mags suposen per a ells i elles i demanant allò que volien rebre per Reis. Els infants que encara no sabien escriure, podien fer un dibuix o un gargot. Aquesta carta es va fer arribar a CaixaBank i, posteriorment, als Reis d’Orient, que ja han pres nota dels desitjos que contenien les missives.

ELS REIS MAGS NECESSITEN L’AJUDA DELS ADULTS

D’altra banda, els Reis Mags, que tenen molta feina aquests dies, van demanar ajuda a la ciutadania per poder arribar a totes les cases on hi ha nens o nenes. Aquest desembre, les oficines de CaixaBank estaran decorades amb “L’arbre dels somnis”, un arbre de cartró reciclat que tindrà penjades unes boles amb els noms i edats dels infants que han escrit o dibuixat la seva carta. Segons hem pogut saber, els Reis Mags han explicat que els adults que així ho desitgin podran anar a les oficines a recollir alguna de les cartes –abans del 13 de desembre- per ajudar a avançar feina a Ses Majestats i que així puguin agilitzar la feina d’adquisició de jocs i joguines i, alhora, puguin venir menys carregats des de l’Orient.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i la Regidoria de Benestar Social us donen les gràcies, a l’avançada, per la vostra col·laboració perquè aquestes festes cap nen ni cap nena es quedi sense joguina.


Font de la fotografia: CaixaBank.com
Font de la fotografia: CaixaBank.com

CASTELLANO | El área de Bienestar Social del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès firmó un convenio con CaixaBank, hace unas semanas, para sacar adelante el proyecto “El árbol de los sueños” de la Obra Social “La Caixa” con el objetivo que, para los Reyes, todos los niños y niñas de 2 a 14 años puedan estrenar un juguete o juego.

CAIXABANK ARGRES SOMNIS
La alcaldesa Agnès Ferré firmando el convenio con representantes de la Obra Social ‘La Caixa’

El proyecto funciona de la siguiente forma: la regidora de Bienestar Social, Paqui Cepas, hizo llegar una carta a todos los hogares contemplados por Servicios Sociales. En esta carta se explicaba que, los niños y niñas de esa casa, tenían que redactar una carta dirigida a los Reyes Magos que transmitiese la ilusión y las emociones de la Navidad y la llegada de los Reyes Magos suponen para ellos/as y pidiendo aquello que querían recibir para Reyes. Los pequeños que todavía no sabían escribir, podían hacer un dibujo o garabato. Esta carta se hizo llegar a CaixaBank y, posteriormente, a los Reyes de Oriente, que ya han tomado nota de los deseos que contenían las misivas.

LOS REYES MAGOS NECESITAN LA AYUDA DE LOS ADULTOS

Por otro lado, los Reyes Magos, que tienen mucho trabajo estos días, pidieron ayuda a la ciudadanía para poder llegar a todas las casas donde hay  niños o niñas. Este diciembre, las oficinas de CaixaBank estarán decoradas con “El árbol de los sueños”, un árbol de cartón reciclado que tendrá colgadas unas bolas con los nombres y edades de los niños y niñas que han escrito o dibujado sus cartas. Según hemos podido saber, los Reyes Magos ha explicado que los adultos que así lo deseen podrán ir a las oficinas a recoger alguna de las cartas – antes del 13 de diciembre- para ayudar a avanzar trabajo a Sus Majestades y que así puedan agilizar el trabajo de adquisición de juegos y juguetes y, a la vez, puedan venir menos cargados desde Oriente.

Sus Majestades los Reyes Magos de Oriente y la Concejalía de Bienestar Social os dan las gracias, por adelantado, por vuestra colaboración para que estas fiestas ningún niño ni ninguna niña se quede sin juguete.