El projecte “Canvi de marxa” consciencia els joves en la prevenció d’accidents de trànsit

joventut canvi de marxa

El Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell va acollir, el passat dijous 28 de novembre, l’esdeveniment “Canvi de marxa”, una experiència que combina una representació teatral amb la projecció de vídeos i les intervencions de testimonis reals en accidents, des de policies, membres del Servei d’Emergències Mèdiques o bombers, fins a víctimes d’accidents de trànsit o familiars de persones que han perdut la vida en accidents.

La iniciativa té com a objectiu conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, posant èmfasi en les bones pràctiques i les conductes i actes responsables. Es tracta d’un projecte de la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors que compta amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, l’Oficina Jove Baix Penedès i l ‘Ajuntament del Vendrell, entre altres. El passat dijous, els regidors Paqui Cepas i Feliu Gil van assistir a l’acte com a representants de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. També hi va assistir la Sílvia, l’educadora de la Cova Jove.


CASTELLANO | El Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acogió, el pasado jueves 28 de noviembre, el evento “Canvi de marxa”, una experiencia que combina una representación teatral con la proyección de vídeos y las intervenciones de testimonios reales en accidentes, desde policías, miembros del Servicio de Emergencias Médicas o bomberos, hasta víctimas de accidentes de tráfico o familiares de personas que han perdido la vida en accidentes.

La iniciativa persigue el objetivo de concienciar a los jóvenes de entre 14 y 18 años sobre las causas y consecuencias de los accidentes de tráfico, poniendo énfasis en las buenas prácticas y las conductas y actos responsables. Se trata de un proyecto de la fundación privada sin ánimo de lucro Mutual de Conductors que cuenta con el soporte del Servei Català de Trànsit y la colaboración del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès,  la Oficina Jove Baix Penedès y el Ayuntamiento del Vendrell, entre otros. El jueves pasado, los concejales Paqui Cepas y Feliu Gil asistieron al acto como representantes del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. También asistió Sílvia, la educadora de la Cova Jove.