Fins al 16 de desembre podeu participar en la iniciativa ‘Cap infant sense joguines’

Fins al 16 de desembre podeu participar en la campanya de recollida de joguines que promouen la Regidoria de Benestar Social i la Creu Roja. A l’entrada de l’Ajuntament hi ha un punt de donació on es poden deixar joguines noves o que estiguin usades però en bon estat. Aquestes joguines han de ser noves, no sexistes, no bèl·liques i, si és possible, educatives.


CASTELLANO | Hasta el 16 de diciembre podéis participar en la campaña de recogida de juguetes que promueven la Concejalía de Bienestar Social y la Cruz Roja. En la entrada del Ayuntamiento hay un punto de donación dónde se pueden dejar juguetes nuevos o que estén usados pero en buen estado. Estos juguetes deben ser nuevos, no sexistas, no bélicos y, si  es posible, educativos.

SENSEJOGUINES2019_20bqua