Recorregut dels correfocs de la Festa Major de la Bisbal del Penedès

Avui dimecres 14 d’agost, a les 22h, tindrà lloc el correfoc amb el Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, la Colla Vella Diables Sitges, el Ball Diables de Torredembarra i el Ball De Diables De Sant Jaume Dels Domenys.

El proper divendres 16 d’agost, a les 20:30h, podreu gaudir de la cercavila de foc infantil amb els Diablons del Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, els diables infantils del Ball de Diables dels Monjos Spantus, els Banyetes del Ball de diables de Llorenç del Penedès i els diables infantils del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys.


CASTELLANO | Hoy miércoles 14 de agosto, a las 22h, tendrá lugar el correfoc con el Ball de Diables de la Bisbal del penedès, la Colla Vella de Diables de Sitges, el Ball de Diables de Torredembarra y el Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys.

El próximo viernes 16 de agosto, a las 20:30h, podréis disfrutar el pasacalle de fuego infantil con los Diablons del Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, los diables infantils del Ball de Diables dels Monjos Spantus, los Banyetes de Llorenç del Penedès y los diables infantils del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys.

RECORREGUT/RECORRIDO

correfoc-2019-avis-planol