Agnès Ferré continua sent l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès. Aquest dissabte 15 de juny ha tingut lloc el Ple d’investidura

Ple investidura

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, el Ple de Constitució del nou Consistori, sorgit de les eleccions locals del passat 26 de maig. Han promès o jurat el càrrec onze regidors electes i s’ha procedit a l’elecció de l’alcaldessa. Agnès Ferré (Compromís amb la Bisbal) ha renovat el càrrec, havent obtingut 6 vots a favor durant el Ple i, per tant, tornarà a ser alcaldessa a la Bisbal del Penedès.

El Consistori per al mandat 2019-2023 ha quedat constituït de la següent manera:

Equip de govern:
Agnes Ferre alcaldessa Agnès Ferré Cañellas, alcaldessa (Compromís amb la Bisbal)
judit vidal Judith Vidal Vilella (Compromís amb la Bisbal)
leo uceda Leonor Uceda Martín (Compromís amb la Bisbal
feliu gil Feliu Gil Esteve (Compromís amb la Bisbal)
felix villazan Félix Villazán Ruiz (Compromís amb la Bisbal)
francisca cepas Francisca Cepas García (Compromís amb la Bisbal)
Oposició:
daniel caballero Daniel Caballero Castaño (PSC-CP)
jose maria cuadros José María Cuadros Sánchez (PSC-CP)
xavier faura Xavier Faura Burgos (Units per la Bisbal – FIC)
margarita antolin Margarita Antolín Manso (Ara la Bisbal)
silvia monfort Silvia Montfort Costa (ERC-AM)

Durant el discurs d’investidura l’alcaldessa Agnès Ferré ha destacat  que “juntament amb els companys i companyes de Compromís amb la Bisbal, treballarem per complir les propostes que portem al programa electoral, continuar amb els projectes engegats i executar tots els serveis i projectes que vagin sorgint. I tot això amb humilitat, alegria, passió i compromís”. Ferré ha explicat que el nou mandat estarà centrat en “5 eixos principals: seguretat, serveis municipals, ciutadania, infraestructures i ocupació”.

El Ple extraordinari de constitució de l’Ajuntament ha començat amb la constitució de la mesa d’edat, integrada per José María Cuadros (PSC-CP) i Xavier Faura (Units per la Bisbal-FIC). Tot seguit, els regidors electes han jurat o promès el càrrec, s’ha procedit a la votació de l’alcalde/alcaldessa i s’ha proclamat Agnès Ferré alcaldessa de la Bisbal del Penedès. A continuació han intervingut els portaveus dels diferents grups municipals i l’alcaldessa Agnès Ferré ha tancat l’acte amb el seu discurs d’investidura.


Ple investidura

CASTELLANO | Este sábado al mediodía ha tenido lugar, en la Sala de Plenos del Ayuntamieno de la Bisbal del Penedès, el Pleno de Constitución del nuevo Consistorio, surgido de las elecciones locales del pasado 26 de mayo. Han prometido o jurado el cargo once concejales electos y se ha procedido a la elección de la alcaldesa. Agnès Ferré (Compromís amb la Bisbal) ha renovado el cargo, habiendo obtenido 6 votos a favor durante el Pleno y, por lo tanto, volverá a ser alcaldesa de la Bisbal del Penedès.

El Consistorio para el mandato 2019-2023 ha quedado constituido de la siguiente forma:

Equipo de gobierno:
Agnes Ferre alcaldessa Agnès Ferré Cañellas, alcaldesa (Compromís amb la Bisbal)
Photo 15-06-2019, 11 32 09 Judith Vidal Vilella (Compromís amb la Bisbal)
Photo 15-06-2019, 11 33 18 Leonor Uceda Martín (Compromís amb la Bisbal
Photo 15-06-2019, 11 36 29 Feliu Gil Esteve (Compromís amb la Bisbal)
felix villazan Félix Villazán Ruiz (Compromís amb la Bisbal)
francisca cepas Francisca Cepas García (Compromís amb la Bisbal)
Oposición:
daniel caballero Daniel Caballero Castaño (PSC-CP)
jose maria cuadros José María Cuadros Sánchez (PSC-CP)
xavier faura Xavier Faura Burgos (Units per la Bisbal – FIC)
margarita antolin Margarita Antolín Manso (Ara la Bisbal)
silvia monfort Silvia Montfort Costa (ERC-AM)

Durante el discurso de investidura la alcaldesa Agnès Ferré ha destacado que “junto con los compañeros y compañeras de Compromís amb la Bisbal, trabajaremos para cumplir las propuestas que llevamos en el programa electoral, continuar con los proyectos empezados y ejecutar todos los servicios y proyectos que vayan surgiendo. Y todo esto con humildad, alegría, pasión y compromiso”. Ferré ha explicado que el nuevo mandato estará centrado en “5 ejes principales: seguridad, servicios municipales, ciudadanía, infraestructuras y ocupación.

El Pleno extraordinario de constitución del Ayuntamiento ha empezado con la constitución de la mesa de edad, integrada por José María Cuadros y Xavier Faura (Units per la Bisbal-FIC). A continuación, los concejales electos han jurado o prometido el cargo, se ha procedido a la votación del alcalde/alcaldesa y se ha proclamado Agnès Ferré alcaldesa de la Bisbal del Penedès. Acto seguido han intervenido los portavoces de los diferentes grupos municipales y la alcaldesa Agnès Ferré ha cerrado el acto en su discurso de investidura.