Una quarantena de bisbalencs visiten la 4ª Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç

cambra-fira-ocupacio-2019-2-1552923611

Les Regidories de Joventut i Ocupació i el SOM Bisbal han estat presents, aquest dijous, a la 4ª Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç, un esdeveniment que es desenvolupa dins del “Programa Integral de Cualificación y Empleo” i que es converteix en un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. La Fira, s’ha complementat amb tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

La Fira ha comptat amb la participació de 42 empreses de la demarcació de Tarragona i, des de la Bisbal del Penedès, han sortit dos autobusos de la Cambra de Comerç amb una quarantena de persones demandants de feina.

Des de la Regidoria d’Ocupació fa dos anys que es treballa amb el Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE), en col·laboració amb la Cambra de Comerç, formant persones joves demandants de feina. Fins a l’actualitat s’han acollit a aquest pla, a través del SOM Bisbal, un centenar de persones. La sortida realitzada aquest dijous era la primera activitat que s’organitzava en el marc de la 2ª Setmana de l’Empresa i l’Ocupació de la Bisbal del Penedès.

Fira ocupacio Cambra Comerc


cambra-fira-ocupacio-2019-2-1552923611

CASTELLANO | Las Concejalías de Joventut y Ocupació y el SOM Bisbal han estado presentes, este jueves, en la 4ª Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç, un evento que se desarrolla dentro del “Programa Integral de Cualificación y Empleo” y que se convierte en un espacio de encuentro entre las empresas y aquellas personas que están buscando trabajo, con independencia de cual sea su edad, formación y orientación profesional. La Fira, se ha complementado con talleres de temáticas diversas orientadas a la búsqueda de trabajo.

La Fira ha contado con la participación de 42 empresas de la demarcación de Tarragona y, desde la Bisbal del Penedès, han salido dos autobuses de la Cambra de Comerç con una cuarentena de personas demandantes de trabajo.

Desde las Concejalías de Ocupació y Joventut hace dos años que se trabaja con el Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE), en colaboración con la Cambra de Comerç, formando a personas jóvenes demandantes de trabajo. Hasta la actualidad se han acogido a este plan, a través del SOM Bisbal, un centenar de personas. La salida realizada este jueves era la primera actividad que se organizaba en el marco de la 2ª Setmana de l’Empresa i l’Ocupació de la Bisbal del Penedès.

Fira ocupacio Cambra Comerc