Els alumnes de l’Escola Ull de Vent participen en un concurs de dibuix sobre el cicle de l’aigua

Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua de la Bisbal del Penedès, tira endavant la 17ª Edició del Concurs Digital Infantil que, any rere any, porta l’educació sobre l’aigua als centres educatius, amb l’objectiu de fer pedagogia i crear consciència sobre el valor de l’aigua i la feina que suposa portar-la a les llars i retornar-la a la natura de forma sostenible.

En aquesta ocasió, la temàtica del concurs versa sobre l’origen de l’aigua que consumim i el seu destí després de consumir-la i es poden presentar dibuixos fins al 22 d’abril. El concurs s’adreça als nens i les nenes de 3r i 4t de primària dels municipis en els quals Aqualia presta servei. Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 tauletes Samsung 7”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d’ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a una escola, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu. El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 15 d’abril, a través de la web d’Aqualia (www.aqualia.com), al web del concurs, en totes les oficines d’Aqualia i a través del compte de Twitter @ConcursoDMA .


CASTELLANO | Aqualia, empresa que gestiona el Servicio Municipal del Agua de la Bisbal del Penedès, lleva a cabo la 17ª Edición del Concurso Digital Infantil que, año tras años, lleva la educación sobre el agua a los centros educativos, con el objetivo de hacer pedagogía y crear consciencia sobre el valor del agua y el trabajo que supone llevarla a los hogares y devolverla a la naturaleza de forma sostenible.

En esta ocasión, la temática del concurso gira alrededor del origen del agua que consumimos y de su destino después de consumirla y se pueden presentar dibujos hasta el 22 de abril. El concurso se dirige a los niños y las niñas de 3º y 4º de primaria de los municipios en los que Aqualia presta servicio. Los participantes optan a conseguir 10 premios individuales, 10 tablets Samsung 7″, una por cada niño ganador; 250 premios para los niños finalistas, consistentes cada uno de ellos en un reloj smartwatch; y 1 premio colectivo para una escuela, consistente en una tarjeta de 1.000 euros para material educativo. El nombre de los ganadores se difundirá, a partir del 15 de abril, a través de la web de Aqualia (www.aqualia.com), en la propia web del concurso, en todas las oficinas de Aqualia y a través de la cuneta de Twitter @ConcursoDMA.

 

Comments are closed.