Aquest diumenge… vine a l’esmorzar dels Tres Tombs!

esmorzar 3 tombs 2018

El Ball de Diables de la Bisbal del Penedès organitza l’esmorzar dels Tres Tombs, que tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 9.30h, a la plaça de l’Era de Batre. L’esmorzar és obert a tothom, el preu del tiquet són 6€ i podreu adquirir-los el mateix dia a la plaça. Tots els beneficis obtinguts seran guanys per a l’entitat.

foto diables fira 2018

El tiquet inclou:

-Botifarra

-Un tall de cansalada

-Dues llesques de pa torrat regat amb oli Torclum

-Un tomacó i un gra d’all

-Vi de Cellers Domenys i aigua

-Cafè

esmorzar 3 tombs 2018 2

El Ball de Diables és una de les entitats que s’ha implicat en la celebració d’aquesta festa tradicional, però no és l’única. Durant tot el matí, el Ball de Gitanes de la Bisbal vendrà tortells de Sant Antoni a la plaça Catalunya i els Grallers i Tabalers de la Societat acompanyaran els carros i cavalls durant el recorregut.

gitanes tortells 2018

La Regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que l’esdeveniment “ha comptat amb la col·laboració de l’antiga Associació dels Tres Tombs de la Bisbal del Penedès durant l’organització prèvia i que, el proper diumenge, també comptarà amb la seva ajuda, així com també comptarà amb la col·laboració de diversos voluntaris del municipi que ajudaran a coordinar i garantir el bon funcionament de la celebració”.

grallers i tabalers tres tombs 2018

Recordem que la concentració de cavalls i carros al darrere del camp de futbol està prevista  a les 9.00h i que l’inici dels Tres Tombs serà a les 12.00h. En finalitzar, tindrà lloc el lliurament d’obsequis confeccionats per l’artista local Àngela Saumoy. 

Per a més informació podeu entrar a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2019/03/12/el-diumenge-24-de-marc-tindran-lloc-els-tradicionals-tres-tombs-de-la-bisbal-del-penedes/


 

CASTELLANO | El Ball de Diables de la Bisbal del Penedès organiza el desayuno de tenedor de los Tres Tombs, que tendrá lugar este domingo, a partir de las 9.30h, en la plaza de l’Era de Batre. El desayuno será abierto a todo el mundo, el precio del ticket son 6€ y podréis adquirirlo el mismo día en la plaza. Todos los beneficios obtenidos serán ganancias para la entidad.

foto diables fira 2018

El ticket incluye:

-Butifarra

-Un trozo de panceta

-Dos rebanadas de pan tostado regado con aceite Torclum

-Un tomacó y un grano de ajo

-Vino de Cellers Domenys y agua

-Café

esmorzar 3 tombs 2018 2

El Ball de Diables es una de las entidades que se ha implicado en la celebración de esta fiesta tradicional, pero no es la única. Durante toda la mañana, el Baile de Gitanas de la Bisbal venderá roscones de Sant Antoni en la plaza Catalunya y los Grallers i Tabalers de la Societat acompañarán a los carros y cavallos durante el recorrido.

gitanes tortells 2018

La Concejala de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que la celebración “ha contado con la colaboración de la antigua Associació dels Tres Tombs de la Bisbal del Penedès durante la organización previa y que, el próximo domingo, también contará con su ayuda, así como también contará con la colaboración de diversos voluntarios del municipio que ayudarán a coordinar y garantizar el buen funcionamiento de la celebración”.

grallers i tabalers tres tombs 2018

Recordamos que la concentración de caballos y carros detrás del campo de fútbol está prevista a las 9.00h y que el inicio de los Tres Tombs será a las 12.00h. Al finalizar, tendrá lugar la entrega de obsequios confeccionados por la artista local Àngela Saumoy.

Para más información podéis entrar en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/2019/03/12/el-diumenge-24-de-marc-tindran-lloc-els-tradicionals-tres-tombs-de-la-bisbal-del-penedes/