L’Ajuntament de la Bisbal és present, un any més, al sopar de Dones d’Empresa

dones d'empresa general

El passat divendres 15 de març va tenir lloc el sopar anual de Dones d’Empresa (col·lectiu vinculat a la Federació Empresarial del Gran Penedès), un esdeveniment que va aplegar un centenar i mig de participants al Vendrell. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès hi va ser present un any més, en aquest cas, amb la presència de l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora Leo Uceda*. Segons Ferré “aquest sopar és una oportunitat per conèixer la visió de les dones en el món de l’empresa i l’emprenedoria i ens és  molt últil a  l’hora de crear i planificar continguts per als cursos o les xerrades que oferim des de la regidoria, alhora que ens ajuda a conèixer persones i noves visions que, després, podem aplicar a la Bisbal, per exemple a la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació, que comença el proper dilluns”.

DONES D'EMPRESA DETALL PICA-PICA

L’acte el va presentar la periodista Magda Bandera (La Marea) i la nit va començar amb una taula de diàleg a tres, amb, l’Àngels Mas, d’Applus IDIADA; l’Eva Caraltó, de YaEncontré, i la Karina Crespo, del Grup Ondunova, sobre les principals preocupacions de la majoria de companyies -trobar els perfils professionals més adients-, que va comptar amb la participació de tres directives de recursos humans de sectors diferents. A més, la trobada anual va comptar amb la intervenció de la presentadora i directora de El divan (Catalunya Ràdio i TV3), Silvia Cóppulo, i la música ambiental d’Apocadixie Cotton Pickers.

TAULA A 3 DONES D'EMPRESA


dones d'empresa general

CASTELLANO | El pasado viernes 15 de marzo tuvo lugar la cena anual de Dones d’Empresa (colectivo vinculado a la Federació Empresarial del Gran Penedès), un evento que reunió a un centenar y medio de participantes en el Vendrell. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès estuvo presente un año más, en este caso, con la presencia de la alcaldesa Agnès Ferré y la concejala Leo Uceda*.

Según Ferré “esta cena es una oportunidad para conocer la visión de las mujeres en el mundo de la empresa y la emprendeduría y nos es muy útil a la hora de crear y planificar contenidos para los cursos o las charlas que ofrecemos desde la concejalía, a la vez que nos ayuda a conocer a personas y nuevas visiones que, después, podemos aplicar en la Bisbal, por ejemplo en la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació, que empieza el próximo lunes”.
DONES D'EMPRESA DETALL PICA-PICA

L’acte el va presentar la periodista Magda Bandera (La Marea) i la nit va començar amb una taula de diàleg a tres, amb, l’Àngels Mas, d’Applus IDIADA; l’Eva Caraltó, de YaEncontré, i la Karina Crespo, del Grup Ondunova, sobre les principals preocupacions de la majoria de companyies -trobar els perfils professionals més adients-, que va comptar amb la participació de tres directives de recursos humans de sectors diferents. A més, la trobada anual va comptar amb la intervenció de la presentadora i directora de El divan (Catalunya Ràdio i TV3), Silvia Cóppulo, i la música ambiental d’Apocadixie Cotton Pickers.

TAULA A 3 DONES D'EMPRESA

Fotos: Dones d’Empresa
*Cada una es va pagar el seu sopar/Cada una se pagó su cena.