Avís d’interrupció del subministrament elèctric prevista per al dia 16 de novembre

Endesa  Distribución ha informat que, aquest divendres 16 de novembre, de 9.00h a 13.00h, realitzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica que comportaran la interrupció temporal del subministrament.

Zona afectada:

Carrer Anselm Clavé, avda. Baix Penedès, carrer Barcelona, plaça Catalunya, avda. Colom, carrer Doctor Robert, carrer de la Font, carrer Fortuny, passatge de la Reixa, carrer Llibertat, carrer Major, carrer Mestre Trujols, avda. Pau Casals, carrer Pompeu Fabra, carrer Safareigs, pl. Sant Jordi, carrer Verdaguer i carrer Vinyets.

Per a més informació contacteu amb Endesa Distribución: 800 760 706 o www.endesadistribucion.es

Us informem que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha fet arribar una queixa a Endesa Distribución sobre  els horaris en els quals es talla el subministrament elèctric, ja que els talls afecten els serveis bàsics (consultori mèdic, centres escolars…), alguns serveis municipals i el comerç local.


CASTELLANO | Endesa Distribución ha informado que, este viernes 16 de noviembre, de 9.00h a 13.00h, realizará trabajos de mantenimiento y mejora de la red de distribución eléctrica que comportaran la interrupción temporal del suministro.

Zona afectada:

Calle Anselm Clavé, avda. Baix Penedès, calle Barcelona, plaza Catalunya, avda. Colom, calle Doctor Robert, calle de la Font, calle Fortuny, pasaje de la Reixa, calle Llibertat, calle Major, calle Mestre Trujols, avda. pau Casals, calle Pompeu Fabra, calle Safareigs, pl. Sant Jordi, calle Verdaguer y calle Vinyets.

Para más información contactad con Endesa Distribución: 800 760 706 o www.endesadistribucion.es

Os informamos que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha hecho llegar una queja a Endesa Distribución sobre los horarios en los cuales se corta el suministro eléctrico, ya que los cortes afectan a los servicios básicos (consultorio médico, centros escolares…), a algunos servicios municipales y al comercio local.