Ja podeu veure el programa ‘Temps lliure’ dedicat a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

imatge twit rtv el vendrell cultura

La Regidora de Cultura Judit Vidal i el Salvador Català, tècnic de l’Ajuntament, han parlat de cultura a RTV El Vendrell, en el marc del programa ‘Temps lliure’. Us deixem l’enllaç al vídeo i, des d’aquí, agraïm que la televisió vendrellenca hagi mostrat interès per les nostres iniciatives i ens hagi volgut dedicar un espai televisiu.

Podeu veure el programa aquí: http://www.rtvelvendrell.cat/temps-lliure-dijous-15-de-novembre-de-2018/

També el podreu veure, a través de la televisió, avui dijous a les 14.30h i, a partir d’aquí, cada hora (15.30h, 16:30h…) i es repetirà divendres i durant el cap de setmana.

CASTELLANO | La Regidora de Cultura Judit Vidal y Salvador Català, técnico del Ayuntamiento, han hablado de cultura en Rtv El Vendrell, en el marco del programa ‘Temps lliure’. Os dejamos el enlace al vídeo y, desde aquí, agradecemos que la televisión vendrellenca haya mostrado interés por nuestras iniciativas y nos haya querido dedicar un espacio televisivo.

Podéis ver el programa aquí: http://www.rtvelvendrell.cat/temps-lliure-dijous-15-de-novembre-de-2018/

También lo podréis ver, a través de la televisión, hoy jueves a las 14.30h y, a partir de aquí, cada hora (15.30h, 16.30h…) y se repetirá el viernes y durante el fin de semana.