Subvencions Diputació de Tarragona 2018

Col_laboracio_COL

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 5.446,40 euros per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d’espècies plaga i espècies invasores en espais urbans i periurbans i recollida d’animals domèstics abandonats. Any 2018.

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 6.340,80 euros per actuacions de protecció de la salut pública per la seguretat a les zones de bany (platges i piscines). Any 2018

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 954,19 euros per a la realització de programes i activitats culturals. Any 2018.

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 5.648 euros per a la realització d’activitats culturals i d’interès ciutadà de caràcter singular i no previstes a la resta de convocatòries anuals de la Diputació de Tarragona. Any 2018

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 33.600 euros en concepte de suport als centres del primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal. Curs 2017-2018

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 24.654,01 euros en concepte PEXI 2017. Adequació de les instal•lacions d’enllumenat públic a l’Esplai i Can Gordei

-La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 11.636,40 euros per actuacions de prevenció local d’incendis forestals. Exercici 2018