El bisbalenc Jordi Ferran pronunciarà una conferència sobre la Bisbal aquest dissabte a Reus

A8B3F2A3-58E2-442B-93E4-48808B8C1239

El bisbalenc Jordi Ferran, arxiver municipal i historiador local, participarà, aquest dissabte 29 de setembre a les 12:45h, en les Jornades d’associacionisme i Cultura Popular “150 anys de la Revolució de Setembre de 1868” que tindran lloc a l’Arxiu Municipals de Reus. Ferran pronunciarà la conferència titulada “El ressò de la Revolució: clímax i germen de conflictes socials. El cas de la Bisbal del Penedès”, que versarà sobre l’esclat de la Revolució a la Bisbal, la conflictivitat social prèvia i post 1868, així com el trencament o no de les estructures de poder local arran d’aquest fet. La conferència se centra en les investigacions que l’historiador va publicar en el llibre que va presentar el passat Sant Jordi, “Gent de la Restauració”, editat per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.


El bisbalenc Jordi Ferran, archivero municipal e historiador local, participará, este sábado 29 de septiembre a las 12:45h, en las Jornades d’associacionisme i Cultura Popular “150 anys de la Revolució de Setembre de 1868” que tendrán lugar en el Arxiu Municipal de Reus.

Ferran pronunciará la conferencia titulada “El ressò de la Revolució: clímax i germen de conflictes socials. El cas de la Bisbal del Penedès”, que versará sobre el estallido de la Revolución en la Bisbal, la conflictividad social previa y posterior a 1868, así como la rotura o no de las estructuras de poder local a partir de este hecho. La conferencia se centra en las investigaciones que el historiador publicó en el libro que presentó el pasado Sant Jordi, “Gent de la Restauració”, editado por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.