Aquesta festa major veuran la llum les propostes guanyadores del Videobox de l’any 2017

S’apropa la Festa Major i això vol dir que les propostes guanyadores del Videobox de l’any 2017 seran una realitat.

D’una banda, en Ramon, guanyador del premi a la millor idea, va proposar emprar gots reutilitzables durant la Festa Major. Enguany, els gots de la Festa Major seran reutilitzables i les regidories de Joventut i Medi Ambient tiraran endavant la campanya ‘Oh my got’.

D’altra banda, el premi a la idea més original va anar a parar a Els Esventats, que van proposar ‘complir el desig de fer el pregó de la Festa Major el 2018’ i, com que van guanyar el premi, el seu desig es farà realitat.

Enguany podreu tornar a gaudir del VideoBox els dies 14 i 16 d’agost en un espai tancat i preparat per a la gravació que estarà ubicat a l’envelat. Trobareu tota la informació al programa de la Festa Major.

oh my got

Descarrega’t el programa de la festa major aquí → PROGRAMA FESTA MAJOR LA BISBAL


CASTELLANO | Se acerca la Festa Major y eso significa que las propuestas ganadoras del Videobox del año 2017 serán una realidad.

Por un lado, Ramon, el ganador del premio a la mejor idea, propuso usar vasos reutilizables durante la fiesta mayor. Este año los vasos de la fiesta mayor serán reutilizables y las regidories de Joventut y Medi Ambient llevaran a cabo la campaña ‘Oh my got’.

Por otro lado, el premio a la idea más original lo ganaron Els Esventats, que propusieron ‘cumplir el deseo de hacer el pregón de la Festa major el 2018’ y, como ganaron el premio, su deseo se hará realidad.

Este año podéis volver a disfrutar del VideoBox los días 14 y 16 de agosto en un espacio cerrado y preparado para la grabación que estará ubicado en el envelat. Encontraréis toda la información en el programa de la Festa Major.

oh my got

Descárgate el programa de la Festa Major aquí → PROGRAMA FESTA MAJOR LA BISBAL

 


Vídeo resum del Videobox de la Festa Major 2017:

Comments are closed.