L’Escola de Música inicia les classes amb un augment d’alumnes inscrits

L’Escola de Música inicia les seves classes el proper dimarts 12 de setembre amb un increment d’alumnes inscrits. L’any passat ja va augmentar el nombre d’alumnes respecte a l’any anterior i, enguany, encara ha crescut més, ja que l’actual equip de govern ha optat per eliminar les polítiques de preus de l’equip de govern anterior, que duplicaven el preu de la matrícula per a alumnes no empadronats a La Bisbal. A més, va arribar un moment en què només s’oferien classes de piano. L’actual equip de govern ha aconseguit ampliar el programa i, en l’actualitat, els alumnes poden triar entre piano, guitarra, bateria i flauta, a banda de les classes de sensibilització, llenguatge musical, conjunt i roda d’instruments. A més, l’escola està oberta a les propostes de nous instruments o continguts que pugui fer la seva directora, Elisabet Montserrat.

Quant a les inscripcions, enguany encara queden places per a llenguatge musical. Per a aprendre instruments totes les places estan cobertes.

Recordem que l’Escola de Música està oberta a tota la població, independentment  de l’edat que tingui. Per a més informació sobre la matrícula cal adreçar-se a la directora de l’escola, Elisabet Montserrat:

 

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA BISBAL DEL PENEDÈS

Carrer Major, 21 2n pis – CMC (Centre Municipal de Cultura)

43717 La Bisbal del Penedès

Tel. 617184409 (Elisabet Montserrat)

emmbisbalpenedes@gmail.com