La constitució de la Junta de Conservació del polígon industrial Les Planes Baixes ha estat aprovada per Junta de Govern

L’Ajuntament de la Bisbal va aprovar el dia 17 d’agost en Junta de Govern Local la constitució de la Junta de Conservació per preservar les obres d’urbanització i de manteniment de les zones verdes i instal·lacions dels serveis públics del polígon Les Planes Baixes durant 5 anys, des de la inscripció (i registre) de la Junta de Conservació al Registre d’Entitats Urbanístiques Col·laboradores de la Generalitat de Catalunya.

El juliol de l’any passat (2016) es van aprovar inicialment els estatuts d’aquesta junta de conservació i, fins ara, s’havien anat fent tots els passos fins que es va signar la constitució de la Junta de Conservació el 3 de juliol per, posteriorment, procedir a l’aprovació per Junta de Govern. Ara el document ha estat enviat al Registre d’Entitats Urbanístiques Col·laboradores de la Generalitat.

Comments are closed.