Han començat les obres de descontaminació del terreny on s’ubicarà el futur pàrquing d’autobusos de l’IES

La Regidoria d’Ensenyament informa que avui dilluns 31 de juliol han començat les obres de descontaminació del terreny on s’ha d’ubicar el futur pàrquing d’autobusos de l’IES Coster de la Torre. Durant els dies que durin les tasques s’ompliran de formigó els dipòsits soterrats per garantir la plena seguretat de l’aparcament. Aquestes tasques estan pressupostades en 13.672,37€ i estan contemplades en la partida pressupostària que finalment es dedicarà a aquest aparcament. Una vegada finalitzi aquest procediment obligatori es continuarà amb la licitació urgent de l’obra de construcció del pàrquing.

Recordem que al ple del passat dilluns 19 de juny es va aprovar, per unanimitat, la modificació de crèdit 2/2017 de pressupost del 2017. Des de la regidoria d’Ensenyament es proposava solucionar el problema de circulació i de seguretat a les arribades i sortides d’autocars de l’institut. És per això que es van començar a dur a terme negociacions per adquirir un terreny i fer-hi un aparcament per als nou autocars de l’institut, de manera que no quedés la circulació tallada per a les famílies que van en cotxe a l’institut ni per als usuaris del Punt Verd.

Per a més informació sobre el ple del passat 19 de juny podeu consultar el següent enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2017/06/21/punts-tractats-al-ple-del-19-de-juny-i-resultat-de-la-votacio-dels-regidors/