S’ha signat l’acord per fer la reivindicada rotonda d’enllaç entre la C-51 i la T-240 i una millora en l’accés des de l’AP-2 al polígon industrial Les Planes

Font de la imatge: Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha signat avui l’acord pel canvi de titularitat de diversos trams de les carreteres T-240, TP-2402 i carretera de l’Albornar així com l’execució de la reivindicada rotonda a la C-51.

La signatura de l’acord ha tingut lloc a Barcelona i hi ha pres part el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Amb la signatura d’aquest acord es pretén conformar un nou eix viari comarcal entre el Baix i l’Alt Penedès sense necessitat d’una nova infraestructura i evitant el pas de vehicles rodats per l’interior del nucli urbà.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2017/05/31/la-bisbal-del-penedes-tindra-la-reivindicada-rotonda-denllac-entre-la-c-51-i-la-tp-240-i-una-millora-en-lacces-des-de-lap-2-al-poligon-industrial-les-planes/